Αυτόματες Γραμμές Κοπής Διάτρησης

logo-peddinghaus

Η Peddinghaus Corporation ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


ΑΥΤΟΜΑΤΗ Παραγωγική γραμμή ΚΟΠΗΣ - ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MJ NEOMHXANIKH

Συνδυάζοντας άριστο σχεδιασμό με σύγχρονη τεχνολογία κοπής αποτελεί μία εξαιρετική λύση για τις εταιρείες μεταλλικών κατασκευών του 21ου αιώνα.

Το μοντέλο Advantage PCD 1100 της Peddinghaus ανοίγει διάπλατα την πόρτα στην επιτυχία σε ότι αφορά την κατεργασία χάλυβα δομικών κατασκευών. Μία επένδυση σε μηχανή Peddinghaus απλοποιεί στο μέγιστο την κατεργασία κάνοντας την κατασκευή ανταγωνιστικότερη και επικερδέστερη για πολλές βιομηχανίες όπως:

  • εταιρείες κατασκευής δομικών στοιχείων από χάλυβα
  • κατασκευαστικές εταιρείες
  • εταιρείες παραγωγής ενέργειας
  • εταιρείες διαχείρισης πρώτων υλών και μεταφορικών συστημάτων
  • μεταλλευτικές εταιρείες
  • εταιρείες κατασκευής σιδηροδοκών για οικοδομές
  • εταιρείες κατασκευής μεταφορικών μέσων
  • εταιρείες κατασκευής γεφυρών
  • πετροχημικές βιομηχανίες

 

peddinghaus-pcd1100

Γραμμή πολλαπλών διατρήσεων

Η Peddinghaus είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης σε εμπειρία παραγωγής μεταλλικών κατασκευών, με περισσότερες από 1500 εγκαταστάσεις παραγωγικών γραμμών διατρήσεων, χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μηχανών της που εξασφαλίζουν πλεονεκτήματα στο σύγχρονο ανταγωνιστικό στίβο της αγοράς:

 

  • Το αυθεντικό σύστημα μετρήσεων και τροφοδοσίας με ράουλα της Peddinghaus.
  • Η δυνατότητα τροφοδοσίας της γραμμής σε εξωτερικό χώρο
  • Μεγάλο πλάτος κατεργασίας – 1100mm
  • Εξοικονόμηση χώρου εγκατάστασης
  • Πλήρως προγραμματιζόμενη λειτουργία ατράκτων
  • Σύστημα οδήγησης CNC πλήρως συμβατό με  τα δημοφιλέστερα προγράμματα της αγοράς
  • Ηλεκτρονικά Siemens με πλήρη κάλυψη service και παγκόσμια αποδοχή

 

Εξαιρετικές διατρήσεις

Η τεχνολογία έξυπνης διάτρησης της Peddinghaus αναπτύχθηκε για να απαλείψει την αβεβαιότητα στην εκτίμηση παραμέτρων κατά την διάτρηση δοκών μεταλλικών κατασκευών. Παράμετροι όπως η ταχύτητα περιστροφής των εργαλείων, η πρόωση, το σημείο απομάκρυνσης, κλπ καθορίζονται μέσω  πλήρως αυτοματοποιημένης λειτουργία διάτρησης. Παρ όλα αυτά ο χειριστής της μηχανής μπορεί να επιλέξει τις δικές του ρυθμίσεις ώστε να αυξήσει την ταχύτητα κατεργασίας ή να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής του εργαλείου.

 

Επισήμανση - Μαρκάρισμα

Με το σύστημα SIGNOSCRIPT CARBIDE MARKING χαράσσονται στην μεταλλική επιφάνεια με αυτοματοποιημένη διαδικασία  διάφορες επισημάνσεις  απαλλάσσοντας τους χειριστές από  τα προβλήματα των  χειρόγραφων  επισημάνσεων.

 

Σύστημα γρήγορης κοπής

Με την εφαρμογή του συστήματος Speed Sawing που ενσωματώνει την κοπή με πριόνι στο συγκρότημα διάτρησης, έγινε δυνατή η αύξηση της παραγωγικότητας τουλάχιστον κατά 20% ετησίως. Έτσι οι κατασκευαστές μπορούν να συμμετέχουν σε προγράμματα κατασκευής με αυστηρούς χρόνους παράδοσης.

 

Διαχείριση Υλικών

Η Peddinghaus σχεδιάζει και κατασκευάζει συστήματα μεταφοράς και διαχείρισης υλικών εδώ και πέντε δεκαετίες. Μία εγκατάσταση χαμηλού κόστους μπορεί να σχεδιαστεί κατά παραγγελία για τις ανάγκες του πελάτη.

 

PEDDIMAT & DSTV

Η Peddinghaus ενσωμάτωσε αποτελεσματικά στη λογική λειτουργίας της τα δημοφιλέστερα προγράμματα σχεδίασης και υπολογισμού μεταλλικών κατασκευών. Τόσο το πρόγραμμα PEDDIMAT που ανέπτυξε ή ίδια όσο και το DSTV (πρόγραμμα της Ένωσης Γερμανικών Εταιρειών Μεταλλικών Κατασκευών – DSTV- German Steel Construction Assosiation) αλλά και άλλα γνωστά προγράμματα,  μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα συστήματα της Peddinghaus  για την εκτίμηση, το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό εργασιών.

 

CONTROL SIEMENS

Η μονάδα ελέγχου Siemens 840DI  είναι ένα πραγματικό CNC κοντρόλ που σε συνεργασία με το PC εγγυάται την καθημερινή λειτουργία της μηχανής και εξασφαλίζει την μέγιστη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των σύγχρονων προσωπικών υπολογιστών.

Η συνεργασία Peddinghaus και Siemens εγγυάται απόδοση αξιοπιστία και παγκόσμια υποστήριξη.

 

Εκπαίδευση

Από το 1903 που ιδρύθηκε η Peddinghaus έχει ηγετική θέση στον τομέα της υποστήριξης των πελατών της. Διαθέτει περισσότερους έμπειρους τεχνικούς, για τηλεφωνική και επί τόπου υποστήριξη, από τις ανταγωνίστριες εταιρείες. Με εκπαίδευση σε αίθουσες διδασκαλίας αλλά και στις εγκαταστάσεις του πελάτη εξασφαλίζει άριστη εγκατάσταση και λειτουργία των μηχανών της.

 

Δείτε επίσης...

 

Το E-shop μας

μεταχειρισμενα μηχανηματα

Video Gallery

video-icon

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Πιστοποίηση ISO

Σχόλια Πελατών

Η MJ Νεομηχανική μας προμηθεύει εδώ και αρκετά χρόνια, μηχανήματα & αναλώσιμα με την τεράστια εμπειρία της και την σοβαρότητά της, μηδενίζοντας σχεδόν κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, ανεπιφύλακτα θα λέγαμε πως είναι κομμάτι της δικής μας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας.

ACMON SYSTEMS ΑΒΕΕ